Lucian Bute a dominat clar ringul ! 





Idolul meu sportiv a facut ravagii iar in ringul de box.Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a făcut KO pe columbianul Fulgencio Zuniga, în repriza a patra a unei meci desfăşurat la Montreal.Columbianul a rezistat cu tarie in fata arsenalului de pumni aruncati de roman.

După o uşoară dominaţie în primele 3 reprize Bute a atacat decisiv încă din debutul rundei a patra. Zuniga a fost pus la podea după o lovitură la corp. Columbianul s-a ridicat însă Bute a atacat excelent şi arbitrul a fost nevoit să întrerupă partida şi să-i acorde victoria românului.Nu am avut emotii in privinta victoriei lui Lucian,m-am trezit devreme ca sa ma uit la meci.

Este un boxer înalt pentru categoria lui, stie sa îsi foloseasca foarte bine alonja. Multor boxeri cu palmaresul lui li s-ar fi urcat la cap, insa Lucian a ramas cu picioarele pe pamint.Bute a dominat clar si meciul cu Andrade. De data asta a fost mult mai atent si si-a dominat adversarul fara drept de apel. Stiu ca Lucian îsi doreste o revansa cu Andrade si cred ca va cîstiga si atunci.Daca Andrade v-a castiga urmatorul sau meci ,sigur v-a vrea sa isi ia revansa in fata conationalului nostru!

Principalele momente ale disputei:

- cei doi boxeri au intrat în sală, Bute este încurajat de 15 mii de canadieni

- a început prima repriză

- repriza 1: Bute şi Zuniga încearcă să se cunoască mai bine, niciunul nu a riscat, uşor avantaj pentru Bute

- repriza 2: nu s-au schimbat foarte mulţi pumni însă o directă a lui Bute şi-a atins ţinta. Zuniga nu a avut reacţie

- repriza 3:Zuniga prinde curaj si ataca, insa upercutul lui Lucian il baga in corzi pe columbian. Lucian a cistigat runda a treia cu ajutorul temutului upercut de stinga.

-repriza 4: ofensivă excelentă a lui Bute. Zuniga este KO după o lovitură la corp. Columbianul se ridică însă Bute atacă excelent şi arbitrul este nevoit să întrerupă partida şi să-i acorde victoria lui Bute.

Tot respectul pentru Lucian si pentru toti boxeurii din lume, e greu sa ajungi undeva  sus, trebuie munca intensa si vointa de otel, dar si spirijinul celor apropiati! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu