Pe centura politica se prizeaza legal

S-au suit niste domnisoare cu pretentii de stalpi ai politicii romanesti (si sunt: asa popor, asa obiceiuri, asa adevar) in copacul cel mai inalt al moralei, au strans langa ei si niste berbeci la care neamul se uita ca la niste analisti, deoarece asa scrie pe burtiere, si s-au azvarlit spre biserica: Doamne, nu lasa curvele si drogatii sa ne umple zarile, ca atata mai avem, o bucata de obraz!

Sa mori tu?

Tarisoara are doua realitati. Se fumeaza iarba la greu - si nu obisnuiesc numai tinerii, sa vedeti cum stiu boierii (ipocrizia, in Romania politica, e o virtute) - si se consuma dame. Cele mai multe salasuiesc in zona unde a dormit Madonna, si de-acolo se-adapa si narile. Altfel, zona plina de demnitari si alesi.

Isi cauta cate-o pulpa de domnisoara, isi ajuta sentimentul de vinovatie cu o tigare din aia, si dupa aia-i indeasa in sutien bancnota europeana, pentru dresuri. Vorbesc avioane, de unde stiu? Iaca stiu!

Sunt doua fenomene care nu pot fi controlate, si atunci tot ce poti este sa faci sa devina mai putin nocive, decat mai mult. Crede cineva ca daca indeasa in puscarie niste dependenti, in loc sa incerce sa-i ajute, si niste nefericite, a reusit? Sa traiasca, la multi ani, e un imbecil!
Spre deosebire de politicieni, care tot curvasarie fac, damele sunt mai cinstite, ca sunt la vedere. Si vor sa le numere statul, sa le caute la sanatate, sa plateasca la somaj. Spre deosebire de politicieni, care se dau loviti in obraji, ele par ca pricep.

In realitate, ... A transmis Jasu din Danemarca ! :D 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu