Dumnezeu sa te ierte Tony !


                 Aceast articol , nu e o anti-postare, sau ceva de genul la ceea ce  a scris Sorin. Vreau doar sa atrag atentia, ca desi nici eu nu cred in aceasta gripa, si cred ca e o manipulare a multimii, totusi, e o ramura mai violenta a gripei normale. Nu stiu cati dintre voi urmareau emisiunea unde el muncea cu drag, dar mie imi placea cum juca, cum intra in pielea personajelor, dar parerile sunt impartite, ca si in cazul vaccinului si a gripei porcine.  

                   Tony Tecuceanu de la "Cronica Carcotasilor" a murit de gripa porcina

Actorul Tony Tecuceanu de la "Cronica Carcotasilor" a murit, marti dimineata, la varsta de 37 de ani, la Spitalul "Matei Bals" din Capitala, in urma unor complicatii la plamani, dupa ce a contractat virusul A/H1N1, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai postului Prima TV.


Tony Tecuceanu ii interpreta, de obicei, pe Adrian Nastase si Gigi Becali in scenetele din emisiunea "Cronica Carcotasilor".

Nascut pe 13 ianuarie 1972, Tony Tecuceanu a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda Organizatiei Natiunilor Unite. Pe site-ul "Cronicii Carcotasilor", el se descria ca fiind "un monstru cu sensibilitate de copil, cateodata nervos". ( deci era un om puternic, din toate punctele de vedere  , principalul, imunitatea foarte puternica) 

Tony Tecuceanu a jucat in mai multe spectacole de teatru, in filme si productii de televiziune.

In 2006, la Gala Tanarului Actor - HOP, Tony Tecuceanu a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte araba", in regia Theodorei Herghelegiu, piesa ce a fost jucata pe scena Teatrului Foarte Mic din Capitala.

"Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata!" este o alta producte in care Tony a jucat, de aceasta data in rolul unui militian.

Tony Tecuceanu a facut parte din echipa Carcotasilor timp de peste trei ani. (sursa : www.ziaruldeiasi.ro)  

 Chiar daca nu e adevarata aceasta gripa, vaccinul pentru gripa normala, tot este bine sa il faceti, pentru siguranta voastra si a celorlalti. 

A transmis Jasu din Danemarca ! :D 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu